söndag 14 februari 2010

Då ska vi se....

jag blir inte klok på hur man lägger in bilder och får dem dit man vill, med text till,,,, nu har de lagt sig huller om buller och man får skrålla för att hitta alla..


Vi tar lördag först, vi hade först besök av Katarina, Willes mamma, hon kom för att hämta hem sin son som övernattat här. Sen kom morfar & Inger, Svea sov, men vaknade upp och var lite blyg till en början med tinade upp så småningom. Sen kom farmor & farfar, Svea fick en tid att bekanta sig med dem och då löste det sig med blygheten. Vi åkte sen till familjen Lundman och bjöds på Etiopisk middag och shlagertårta till middag, häftigt med andra smaker! Elsa lärde mig hur man äter ostkrokar utan att bli kladdig om fingrarna,,, nästa gång ska jag lära henne hur man äter utan att bl kladdig runt munnen;) Ivar & Hugo spelade spel,, Algot underhöll sig själv något Svea inte riktigt gjorde... tack ska ni ha för igår, det var trevligt, när blir nästa gång??


Söndag,,, jag Robin och Svea promenerade in till stan, härligt och skönt ute, vi hade kameran med! Svea sov ett tag men blev ganska snabbt less och ville sitta upp. Vi gick till morfar & Inger, Göran och Hugo kom också dit, sen blev vi bjudna på mat nere i SmåStaden, gott och trevligt. När vi kom hem kom Farbror J och Faster H hit, Svea var inte alls blyg mot dem, det var hur "tjenis" med varandra som helst.

Alla hjärtans dag, jag fick en blombukett, vacker och unik, Göran fick lyxig choklad, Hugo en tidning och ett kort, Svea fick ett kort som hon tyckte smakade bra! Robin och grabbarna Jens & Jonas har fått varsin biljett till Luleå-aik på torsdag, men än är det bara Robin som fått sin, vi väntar på de andra..

Hoppas att det går att få en förståelse till text och bilder.. Ring POLIA annars!

































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar